Πολιτική Ακυρώσεων Κορονοιού (Covid-19)

Στη σκιά της πανδημίας COVID-19, η Discovery Travel & Aegean Sea Cruises θα ήθελε να σας ενημερώσει για τη νέα πολιτική ακύρωσης για την προστασία των πελατών της και σύμφωνα με τις οδηγίες που προτείνει η κυβέρνηση και το Υπουργείο Εξωτερικών.

Όλοι οι πελάτες που έχουν κάνει κράτηση για ξενοδοχείο, κατοικία ή κρουαζιέρα με ημερομηνία άφιξης ή αναχώρησης πριν από τις 30 Ιουνίου 2020, επικοινωνούν με το τμήμα πωλήσεων. Θα σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του ταξιδιού σας και θα πραγματοποιήσουμε τις απαραίτητες προσαρμογές για να αναβάλλετε και να αλλάξετε την ημερομηνία σας. Οι κοντινότερες ημερομηνίες αναχώρησης αντιμετωπίζονται ως προτεραιότητα. Οι ημερομηνίες άφιξης ή αναχώρησης από την 1η Ιουλίου θα διεκπεραιωθούν περαιτέρω, ανάλογα με την κατάσταση και / ή τυχόν νέους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί.

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση! (Μη Ακυρωμένες Κρατήσεις έως  30.04)

Σε περίπτωση που ένας πελάτης ναύλωσης ή ξενοδοχείου / σπιτιού δεν μπορεί να φτάσει στη χώρα λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών, όταν υπάρχει επίσημη συμβουλή να μην ταξιδέψει στην περιοχή της κράτησης ναύλωσης ή στο ξενοδοχείο / σπίτι, ή τα σύνορα είναι κλειστά για τη χώρα προέλευσης του πελάτη, θα προσφέρουμε την ευκαιρία στον πελάτη να επαναπρογραμματίσει το ταξίδι του για μια νέα περίοδο το 2020 ή το 2021.
Επιπλέον, θα είναι δυνατή η ακύρωση και θα εκδοθεί πιστωτικό σημείωμα στον πελάτη για να το χρησιμοποιήσει για μια νέα κράτηση στο 2021.

Σας ευχαριστώ για την υπομονή και την κατανόησή σας

Discovery Travel &

Aegean Sea Cruises Team

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Αφήστε μας το e-mail σας και μείνετε για πάντα ενήμεροι για τις μοναδικές μας προσφορές

Ετικέτες: , , ,