Θυγατρικές

 

Το πρόγραμμα συνεργατών Discovery Travel σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίζετε προμήθεια online υπογραμμίζοντας τον ιστότοπό σας με τους παγκόσμιους ηγέτες στα ταξίδια για φοιτητές, εκπαιδευτικούς και ταξιδιώτες.
Η ιδέα είναι απλή: εμείς κάνουμε λεφτά, εσύ κάνεις λεφτά!
Ενωθείτε με το πρόγραμμα συνεργατών μας σήμερα και Κερδίστε προμήθεια στην γκάμα των ταξιδιωτικών προϊόντων μας! 
Αποκλειστικές τιμές αεροπορικών εισιτηρίων: τα ταξίδια Discovery δεν είναι μόνο για τους φοιτητές, προσφέρουμε επίσης εκπτώσεις για τους εκπαιδευτικούς και τους νέους (18-30) ταξιδιώτες, και για οποιαδήποτε ηλικία έχουμε το καλύτερο ταξιδιωτικό σχέδιο. Ευρύ φάσμα των ταξιδιωτικών προϊόντων: Κερδίστε επιπλέον μετρητά σε φοιτητικές κάρτες ΤΑΥΤΌΤΗΤΑς, Περιηγήσεις περιπέτειας, ξενοδοχεία, Hostel και πολλά άλλα! Συχνές συμφωνίες και προσφορές: Αποκτήστε προσφορές για ένα ευρύ φάσμα μηνιαίων κωδικών προσφοράς και προσφορές για να βοηθήσετε στη μετατροπή.
Γιατί να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα συνεργατών μας; • Η ανακάλυψη ταξιδιών είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα ταξίδια φοιτητών και νεολαίας, που αποτελεί το ταξιδιωτικό πρακτορείο για φοιτητές, δασκάλους, νέους και νέους στην καρδιά. • www.discovery-travel.gr, ως οδήγηση σε απευθείας σύνδεση δύναμη για Discovery Travel, λαμβάνει 3.600.000 σελίδα Προβολές ανά μήνα και 620.000 επισκέψεις ανά μήνα. Ο ιστότοπος και το προϊόν που προσφέρονται έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μια εξειδικευμένη ομάδα νεαρών φοιτητών. • το πρόγραμμα συνεργατών Discovery είναι δωρεάν και εύκολο να γίνει εταίρος! Δεν υπάρχουν χρεώσεις που επισυνάπτονται, και το πρόγραμμα συνεργατών μας είναι απλό και εύκολο στην εφαρμογή. • προσφέρουμε ένα κορυφαίο πρόγραμμα με αυξημένες προμήθειες για κορυφαίους καλλιτέχνες και εκδότες • διατίθενται προωθητικοί κωδικοί και σελίδες προορισμού με συν-επώνυμα

Πώς μπορώ να ξεκινήσω;
Έχουμε τις καλύτερες θυγατρικές για να σας φέρει το καλύτερο πρόγραμμα λήψης χρημάτων γύρω. Για να εγγραφείτε και να γίνετε συνεργάτης, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στη διασταύρωση της Επιτροπής για να γίνετε μέλος. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και ολοκληρώστε τη σύντομη φόρμα αίτησης για να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα!

Σχετικά με την ανακάλυψη Travel συνεργαζόμενη από το Discovery Travel είναι το κορυφαίο παγκόσμιο δίκτυο μάρκετινγκ συνεργατών, το οποίο ειδικεύεται σε προγράμματα pay-it-performance που οδηγούν αποτελέσματα σε επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Το διαδικτυακό ταξιδιωτικό δίκτυο βοηθά να προσεγγίζουν και να επικοινωνούν με εκατομμύρια διαδικτυακούς καταναλωτές κάθε μέρα, διευκολύνοντας τις παραγωγικές εταιρικές σχέσεις μεταξύ διαφημιζομένων και εκδοτών. Οδηγήστε περισσότερες πωλήσεις και αναπτύξτε το REACH-εμπειρία σας το εφέ δικτύου με Discovery Travel!

* Ειδικευόμαστε στα διεθνή ταξίδια και αναζητούμε συνεργάτες που καλύπτουν πελάτες στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Σερβία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία και την Τουρκία. *