Σχετικά με Εμάς

Loading...
Please wait. It may take up to 2 mins.

Flights Found

    Σχετικά με Εμάς, ( Από το 2002 )

    Το Discovery Travel είναι ταξιδιωτικό γραφείο που ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 20 χρόνια αρχικά στην Ελλάδα, με έδρα την Καβάλα και αργότερα στην Βουλγαρία με έδρα την  Σόφια .

    Η ιδέα της δημιουργίας του ονόματος Discovery Travel προκαλείται κυρίως από την αγάπη του ταξιδιού και της ψυχαγωγίας, και το βασικό κίνητρο (όπως προκύπτει από το όνομά του  «Discovery») είναι μια ανακάλυψη – η ανακάλυψη νέων συναισθημάτων, νέων φίλων, νέα ενδιαφέροντα μέρη, δραστηριότητες και περιπέτειες, βρίσκοντας την ευτυχία , ψυχική απόλαυση και απόλυτη ικανοποίηση και λόγο για να ζούμε μόνο μια φορά .

    Τα οφέλη του Discovery Travel ως ταξιδιωτικού γραφείου είναι πολλά, αλλά το κυριότερο είναι ότι αγαπάμε τη δουλειά μας και θέλουμε να κάνουμε τους ανθρώπους ευτυχισμένους.

    Η ομάδα μας με νέους και γεμάτους ενέργεια συνεργάτες δεν θα διστάσει να σας βοηθήσει στις επιλογές σας για το οργανωμένο ταξίδι, διακοπές, διαμονή, ταξίδια στο κριτήριο σας, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αεροπορικά εισιτήρια, ενοικιάσεις αυτοκινήτου, ενοικίαση σκάφους και πολλες άλλες παροχές στη Ελλάδα στην Βουλγαρία  και γενικά σε όλο τον κόσμο.

    Η Ταξιδιωτική Εταιρεία Discovery Travel συνεργάζεται απευθείας με Αεροπορικές Εταιρείες, Ξενοδοχεία, Ξεναγούς, Τουριστικούς Οργανισμούς, με τις μεγαλύτερες εταιρείες Rent a CAR στη Βουλγαρία, την Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε τοπικό επίπεδο. Δοκιμάστε την πλατφόρμα διαδικτυακών κρατήσεων Yachting Book a Yacht Now ,,  Κάντε κράτηση τώρα και το Σύστημα Κρατήσεων Ενοικίασης Αυτοκινήτων Book a Car Now και κερδίστε τις καλύτερες τιμές παγκοσμίως. 

    Ξεκινώντας ως ένας από τους πρώτους ελληνικούς οργανισμούς στη Βουλγαρία το 2001, προσφέρουμε ακόμα μερικά από τα καλύτερα οργανωμένα Προγράμματα, Ξενοδοχεία Yachts, Αυτοκίνητα προς ενοικίαση, Κρουαζιέρες, τους πιο ποικίλους προορισμούς και την καλύτερη αίσθηση του ελληνικού πολιτισμού και ορόσημα για τους Βουλγάρους. Η εταιρεία μας παρέχει επίσης καταλύματα στα βουλγαρικά και ελληνικά χειμερινά και θερινά θέρετρα, για σκι, snowboard, (3S), διοργάνωση ομαδικών επαγγελματικών εκδρομών Συνέδρια, ειδικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα, καθώς ο μόνος στόχος μας είναι να μεταδώσουμε στους πελάτες μας τον ενθουσιασμό και την ευχαρίστηση που αντιμετωπίζει ολόκληρη η ομάδα μας οργανώνοντας τις διακοπές τους.

    Επισκεφθείτε την σελίδα μας στο κεφάλαιο Online Yachting, και απολάυστε την ζωντανή διαχείριση εκατονταδων Ιστιοπλοικών, Catamaran, και Ταχυπλόων σε όλο τον πλανήτη για όλες τις οικονομικές δυνατότητες. Η ομάδα μας Aegean Sea Cruises είναι πάντα διαθέσιμη για εσάς.

    Στο συγκεκριμένο επίπεδο  στο οποίο δραστηριοποιούμαστε μας κάνει να είμαστε επαγγελματίες στην επιχείρησή μας και μοναδικοί στις υπηρεσίες μας.

    Σας ευχόμαστε ένα ευχάριστο ταξίδι μαζί μας, αξέχαστες στιγμές, μια δέσμη συναρπαστικών συναισθημάτων και πάνω απ ‘όλα – να φτιάξετε τη δική σας ανακάλυψη Discovery Travel!

     Τα Πιστοποιητικά μας  Tour Operator
     Με Εκτίμηση

     

    Αργύρης Βλαχόπουλος
    CEO