Ενοικίαση Ιστιοπλοϊκού η Ταχύπλοου Σκάφους

Loading...
Please wait. It may take up to 2 mins.

Flights Found

  Ενοικίαση Ιστιοπλοικού Σκάφους με η χωρίς Καπετάνιο για σύντομες διακοπές ή απλά διαμονή για ένα Σαββατοκύριακο

  Τον τελευταίο καιρό έγινε όλο και πιο δημοφιλές να νοικιάζετε σκάφος και να περνάτε υπέροχες διακοπές, πλέοντας από τις κοντινότερες περιοχές και παραλίες. Η κρουαζιέρα σε μικρή απόσταση με ένα σκάφος μπορεί να έχει μια πολύ γοητευτική, γραφική αίσθηση, από την άλλη πλευρά τα σκάφη είναι όλα εξοπλισμένα με πολύ μοντέρνα εργαλεία και σε εξαιρετική κατάσταση. Επομένως, απλά πρέπει να ταξιδέψετε και να απολαύσετε τη θέα. Εδώ έχουμε συγκεντρώσει μερικές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον υπέροχο τύπο Ιστιοπλοικών Σκαφών για διακοπές.

  photo :

  Ποια είναι τα κίνητρα και τα συμφέροντα για ναύλωση Ιστιοπλοικών Σκαφών για Μονοήμερες η Πολυήμερες Ημερήσιες  η για Διανυκτέρευση μόνο;

  Τα λιμάνια μεταξύ νησιών με πολύ μικρή απόσταση δεν έχουν σχεδόν παλίρροια, οπότε είναι τέλεια ακόμη και για άπειρους ναυτικούς.  Συνήθως υπάρχουν πολλά ασφαλή λιμάνια για να αγκυροβοληθούν και είναι τόσο εύκολο να πάτε στα αξιοθέατα σε μια κρουαζιέρα – το κάνετε σχεδόν από το νερό.

  Τα σκάφη είναι συνήθως εύκολο σε ελιγμό με 2 – 10 άτομα, τα περισσότερα από τα οποία έχουν πλώρη και πρύμνη, ώστε να μπορείτε να γυρίζετε άνετα σε στενά σημεία. Σε ορισμένα από τα νησιά, δεν υπάρχει καθόλου εμπορική κίνηση, όπως για παράδειγμα στη Καβάλα, Θάσο και την Κεραμωτή. Εκεί, από την Κεραμωτή έως τη Θάσο έχετε την θάλασσα σχεδόν μόνο για τον εαυτό σας και μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία και τη γαλήνη.

  Ζήτηση Κράτησης Σκάφους για μικρό χρονικό διάστημα κάνετε ΕΔΩ

  Πόση εμπειρία χρειάζομαι για να πλεύσω ένα σκάφος;

  Τα μικρά ιστιοπλοϊκά σκάφη ή τα μηχανοκίνητα σκάφη είναι συνήθως εύκολο στην οδήγηση και τον ελιγμό, οπότε είναι μια καλή εισαγωγή για νέους ή άπειρους ναυτικούς. Για παράδειγμα, σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας, δεν χρειάζεστε άδεια λόγω που μπορούμε να σας παρέχουμε δικό μας Καπετάνιο για τις ποιο ανετες διακοπές σας . Ορισμένες εταιρείες ναύλωσης προσφέρουν επίσεις σύντομα εισαγωγικά μαθήματα όπου μπορείτε να μάθετε τη βασική πλοήγηση και τους κανόνες της Θάλασσας . Εκτός από αυτό θα λάβετε εκτεταμένους χάρτες και η πλοήγηση δεν θα είναι πολύ διαφορετική από την οδήγηση στο δρόμο .

  photo :

  Τι δραστηριότητες μπορώ να συνδυάσω με διακοπές με σκάφος;

  Αν σας αρέσουν τα θαλάσσια σπορ, γιατί να μην κάνετε κρουαζιέρα σε ήρεμες παραλίες όπου θα μπορούσατε να κολυμπήσετε, να κάνετε θαλάσσιο σκι, wake boarding, κολύμβηση με αναπνευστήρα και καγιάκ; Μια νάυλωση σκαφών είναι επίσης μια υπέροχη ευκαιρία για ψάρεμα καθώς θα βρείτε τα καλύτερα σημεία από το νερό.

  photo :

  Καθώς βρίσκεστε τόσο κοντά σε τόσες πόλεις όσο ταξιδεύετε, μπορείτε να απολαύσετε πολλά αξιοθέατα με ενοικίαση Σκάφους για Διαμονή και Διακοπές . Απλώς διαλέξτε τις επιλογές πολιτιστικών δραστηριοτήτων και μπορείται να  πηγαίνετε. Σε γενικές γραμμές όμως, οι διακοπές με Διαμονή στο Σκάφος είναι πολύ χαλαρωτικές και η πλοήγηση είναι εύκολη. Αυτό σας δίνει την τέλεια ευκαιρία να διαβάσετε ένα βιβλίο και να χαλαρώσετε καθώς παρακολουθείτε τα αξιοθεατα να περνούν.

  Αίτημα Κράτησης για περίοδο 2-5 ημερών ΕΔΩ

  Ένα σκάφος για τη διαμονή και Διανυκτερευσή σας Μόνο

  Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα σκάφος απλά για να μείνετε σε ένα λιμάνι απολαμβάνοντας τις ανέσεις που σας προσφέρονται, όπως 3 ή 4 καμπίνες 2-3 τουαλέτες, ντους, οργανωμένο ψυγείο κουζίνας κ.λπ. και με κλιματισμό ή θέρμανση σε απίστευτα ελκυστικές τιμές.

  ya5ya7ya8

  Αίτημα Κράτησης για Ιστιοφόρο η Ταχύπλοο σκάφος με Καπετάνιο η Χωρίς η για διαμονή μόνο ΕΔΩ!!