Νάυλωση Σκάφους χωρίς Καπετάνιο

Loading...
Please wait. It may take up to 2 mins.

Flights Found

  Νάυλωση Σκάφους χωρίς Καπετάνιο ( BareBoat Charter)

  Ο ναυλωτής  είναι  σε διακοπές με ναυλωμένο σκάφος  χωρίς μισθωτό πλοίαρχο, οπότε ένας από τους μετέχοντες  του ναυλωμένου σκάφους θα ταξιδεύει μόνος του. Η ναύλωση ιστιοπλοϊκών σκαφών σε ένα σκάφος με πανιά η ταχύπλοο απαιτεί έγκυρη άδεια είτε απόδειξη επαρκούς εμπειρίας ιστιοπλοΐας. Σε ορισμένες χώρες, ένα δεύτερο μέλος του γκρούπ πρέπει επίσης να έχει εμπειρία ιστιοπλοΐας. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει πλήρωμα, οι ναυλωτές του σκάφους θα κάνουν επίσης οποιαδήποτε απαιτούμενη προμήθεια, μαγείρεμα, προγραμματισμό δρομολογίων κ.λπ.

  Μια πιθανή επιλογή για τους ναυτικούς που δεν έχουν υπερβολική εμπειρία θα ήταν ένας συνδυασμός ναυλωμένων πλοίων και ναυλωτών. Θα μπορούσαν να προσλάβουν έναν κυβερνήτη για να πλεύσουν το σκάφος για τις πρώτες ημέρες και σταδιακά να αναλάβουν μέχρι να αισθανθούν αυτοπεποίθηση να πλοηγηθούν μόνο στο σκάφος. Μια άλλη πιθανότητα θα ήταν ναύλωση στολίσκου με σκάφος μολύβδου και οδηγός που παρέχει βοήθεια.

  Regatta

  Η πλειονότητα των θαλασσίων σκαφών με βάρκα είναι μονόχορτα ιστιοφόρου, αλλά καταμαράν και μηχανοκίνητα σκάφη μπορούν επίσης να ναυλωθούν ως σκάφη με βάρκα.

  Ένας από τους πιο επιθυμητούς προορισμούς ναύλωσης με βάρκα είναι η Κροατία. Ζητήστε τιμή κ σκάφος ΕΔΩ
  Pula, Krk (Punat), Zadar, Sukosan, Biograd, Sibenik, Primosten (Marina Kremik), Seget Donji (Trogir), Trogir, Solta / Rogac (Split), Marina Kastela (Split), Split, Dubrovnik

  Ναύλωση σκαφών σε αριθμούς

  Το ναυλωμένο σκάφος με σκάφος Bareboat γίνεται κυρίως σε σκάφη έως και 17 μέτρα, καθώς αυτό εξακολουθεί να είναι διαχειρίσιμο μέγεθος για έναν πλοίαρχο αναψυχής. Τα σκάφη μεγαλύτερα από αυτό συνήθως έχουν δικό τους πλοίαρχο και ίσως πλήρωμα. Φυσικά είναι επίσης δυνατό να ενοικιάσετε ένα μικρότερο σκάφος με πλήρωμα, εξαρτάται απλώς από τις προτιμήσεις του ναυλωτή.

  Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν περίπου 11.000 ναυλωμένα σκάφη. Περίπου το 85% όλων των σκαφών είναι σκάφη με βάρκα και η Μεσόγειος Θάλασσα είναι η μεγαλύτερη ναυλωμένη περιοχή στον κόσμο. Η χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό αυτής είναι η Κροατία με περίπου 3.000 σκάφη ναύλωσης.

  Περίπου Το 95% όλων των ναυλωμένων σκαφών είναι ιστιοφόρα, και από αυτό το 12% είναι καταμαράν και 88% μονοχλάδες. Υπάρχει λοιπόν περίπου το 5% των διακοπών ναύλωσης με βάρκα με μηχανοκίνητα σκάφη.

  Sailing Yacht

  Ο ναυλωτής Bareboat είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους γερμανόφωνους πελάτες, καθώς προτιμούν αυτόν τον ανεξάρτητο τύπο διακοπών. Οι Βρετανοί και άλλες εθνικότητες, για παράδειγμα, επιθυμούν να κάνουν διακοπές στο στόλο και να απολαύσουν την κοινωνική συνιστώσα αυτού του είδους των διακοπών.

  Η ενοικίαση Bareboat στην Ελλάδα είναι η πιο δημοφιλής στους ακόλουθους προορισμούς :
  Κέρκυρα, Πρέβεζα, Λευκάδα, Σκιάθος, Μεσολόγγι, Καλαμάκι (Αθήνα), Λαύριο, Πάρος, Κως, Ρόδος

  Γιατί οι ναυτικοί απολαμβάνουν την ναύλωση σκάφους με πανιά;

  Το κόστος κατοχής ενός σκάφους είναι σημαντικό και πολλοί ναυτικοί δεν περνούν πολύ χρόνο στο σκάφος τους. Γι ‘αυτό είναι πολύ φθηνότερο να νοικιάσετε ένα γιοτ ναύλωσης μόνο για τη διάρκεια των διακοπών. Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούν να επιλέξουν την τοποθεσία ελεύθερα και δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το να πάρουν το σκάφος τους εκεί.

  Η σύμβαση ναύλωσης bareboat εγγυάται ότι όλα θα είναι σωστά και θα λειτουργούν τέλεια όταν έρχεστε στο πλοίο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε ποιος τύπος σκαφών σας αρέσει και πού θέλετε να πάτε.

  Ένα άλλο πρόσθετο μπόνους για ναύλωση σκαφών με βάρκα είναι ότι έχετε απόλυτο απόρρητο. Εσείς και η οικογένεια και οι φίλοι σας θα είστε εντελώς ανενόχλητοι καθώς δεν υπάρχει επιπλέον πλήρωμα. Το σκάφος είναι δικό σας!

   

  Sailing Yacht

  Ποιες είναι οι τιμές για ναύλωση ιστιοπλοϊκών σκαφών;

  Η μέση εβδομαδιαία τιμή για ναύλωσης με βάρκα στη Μεσόγειο είναι περίπου 2.600 €. Στη Δυτική Μεσόγειο οι τιμές είναι υψηλότερες με μέσο όρο 3.100 € την εβδομάδα. Σε αυτήν την περιοχή οι Βαλεαρίδες είναι οι πιο ακριβοί με 3.184 € την εβδομάδα κατά μέσο όρο. Όσο πιο ανατολικά στη Μεσόγειο, τόσο χαμηλότερο είναι το κόστος ενοικίασης σκαφών. Η Ελλάδα είναι η πιο ανταγωνιστική με μέση τιμή περίπου 2.653 € την εβδομάδα, ακολουθούμενη από την Κροατία με εκτιμώμενα 2.869 €. Εάν επιλέξετε να προσλάβετε πλοίαρχο αντί να κάνετε ναύλωση με βάρκα, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον 150 – 300 € την ημέρα πάνω από την τιμή ανάλογα με την τοποθεσία.

  Η Μαγιόρκα και οι Κανάριοι Νήσοι είναι πολύ απαιτητικές περιοχές με βάρκα στην Ισπανία. Απλώς ελέγξτε τα σκάφη που διατίθενται για ναύλωση γιοτ στην παρακάτω λίστα:
  Βαρκελώνη, Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Μαγιόρκα / Ελ Άρεναλ, Μαγιόρκα / Κα’ν Παστίγια, Μαγιόρκα / Κάλα ντε Ορ, Μαγιόρκα / Πόρτο Κόλομ, Ίμπιζα / Πόλη, Ίμπιζα / Σαν Αντόνιο, Τενερίφη / Λας Γκαλέτας, Λανζαρότε / Αρρέσεφ

  Για πρώιμες κρατήσεις το φθινόπωρο και το χειμώνα οι τιμές είναι περίπου 10% φθηνότερες από ό, τι την άνοιξη. Η συνολική διαφορά τιμής μεταξύ υψηλής και χαμηλής περιόδου είναι περίπου. 40%. Εάν μπορείτε να προγραμματίσετε αυθόρμητα, υπάρχουν μερικές πολύ καλές προσφορές της τελευταίας στιγμής, αλλά τα καλύτερα σκάφη θα έχουν ήδη γίνει κράτηση εκείνη τη στιγμή.

   

  Sheet

  Ποιοι τύποι  σκαφών για νάυλωση υπάρχουν;

  Τα ιστιοπλοϊκά σκάφη είναι τα πιο συνηθισμένα σκάφη για ναύλωση με βάρκα. Αλλά τα μηχανοκίνητα σκάφη και τα καταμαράν είναι επίσης πολύ δημοφιλή σε διακοπές ναύλωσης χωρίς πλοίαρχο. Ενώ τα ιστιοπλοϊκά σκάφη παρέχουν την κλασική αίσθηση ιστιοπλοΐας, τα καταμαράν είναι μια καλή επιλογή εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο. Τα σκάφη ναύλωσης με βάρκα συνήθως κυμαίνονται έως και 17 μέτρα και τα μεγαλύτερα σκάφη ενοικιάζονται με πλοίαρχο και πιθανώς περισσότερο πλήρωμα.

  Τι άδειες χρειάζομαι για να ταξιδέψω με ιστιοφόρο;

  Για να ενοικιάσετε ιστιοπλοϊκό ή μηχανοκίνητο σκάφος πρέπει να έχετε άδεια ή να αποδείξετε ότι έχετε αρκετή εμπειρία ιστιοπλοΐας.

  Εάν κάνετε ναυλωμένο σκάφος με σκάφος σε μια ευρωπαϊκή χώρα / τη Μεσόγειο, εξαρτάται από τη μεμονωμένη χώρα τον τύπο της άδειας που χρειάζεστε. Γενικά, το Διεθνές Πιστοποιητικό Ικανότητας ICC είναι αποδεκτό, αλλά μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί σε αυτό, όπως πόσο μακριά μπορείτε να πάτε κλπ. Η Κροατία απαιτεί μια πραγματική άδεια πλοιάρχου εκτός από μια άδεια VHF.

   

  Winch

  Τι να πάρετε μαζί σας  σε ναυλωμένο Ιστιοφόρο σκάφος ;

  Γενικά, μπορεί να ειπωθεί ότι είναι καλύτερο σε ναυλωμένο Ιστιοφόρο σκάφος να συμπιέσουμε τα απαραίτητα αντικείμενα  καθώς ο χώρος στο σκάφος είναι περιορισμένος. Λέγοντας αυτό, φυσικά θα πρέπει να παίρνετε αρκετά ρούχα για όλους τους τύπους πιθανών καιρικών συνθηκών στην αντίστοιχη τοποθεσία. Απλώς μην το βάζετε σε σκληρή θήκη, αλλά σε σακούλα ή πτυσσόμενη τσάντα που μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε ερμάριο ή ντουλάπα.

  Τα παπούτσια για κατάστρωμα με ισια σόλα να διατηρούν το τικ καθαρό και τα πόδια σας ασφαλή κατά τη διάρκεια των ελιγμών. Λάβετε υπόψη ότι δεν υπάρχουν πλυντήρια σε διακοπές με Ιστιοφόρο, οπότε ίσως πάρτε λίγο υγρό πλύσης στο χέρι μόνο για την περίπτωση ή αγοράστε κάποια στον προορισμό ναύλωσης.

  Εχετε Ερωτήσεις? Ρωτήστε κάποιον απο τους Ειδικούς μας Εδω , Η γράψτε μας μέσω γραπτού μυνήματος στο Messenger