Ναύλωση Μηχανοκίνητου Σκάφους

Loading...
Please wait. It may take up to 2 mins.

Flights Found

  Ναύλωση Μηχανοκίνητου Σκάφους

  Τα μηχανοκίνητα σκάφη είναι ένας δημοφιλής τύπος γιοτ για Ναύλωση ημέρας αλλά και σε ποτάμια και λίμνες, δηλαδή σε περιοχές όπου υπάρχει λιγότερος άνεμος από ό, τι στην ανοιχτή θάλασσα. Οι διακοπές σε Μηχανοκίνητο σκάφος στις εσωτερικές πλωτές εξέδρες γίνονται όλο και πιο συχνές. Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό στα ακόλουθα.

  Ποιοι διαφορετικοί τύποι ενοικίασης μηχανοκίνητων σκαφών υπάρχουν;

  Η ενοικίαση σκαφών με μηχανοκίνητα σκάφη είναι πολύ συνηθισμένη με ημερήσιες εκδρομές, καθώς αυτά τα σκάφη είναι αρκετά γρήγορα και σας μεταφέρουν γρήγορα σε πολλά μέρη. Ένας δημοφιλής τύπος σκάφους για ναύλωση ημέρας είναι το φουσκωτό σκάφος RIB – άκαμπτο κύτος. Επίσης, πραγματοποιούνται πολλές μεγαλύτερες διακοπές ναύλωσης σε ένα μηχανοκίνητο σκάφος – στην πραγματικότητα περίπου το 5% όλων των ναυλωμένων σκαφών με βάρκα είναι μηχανοκίνητα σκάφη.

  Motorboat

  Υποβολή αιτήματος ναύλωσης μηχανοκίνητου σκάφους

  Τα μηχανοκίνητα σκάφη διατίθενται σε όλα τα μεγέθη. Η ναύλωση χωρίς καπετάνιο  γίνεται συνήθως σε σκάφη κάτω των 17 μέτρων, επειδή οι πελάτες σε διακοπές  είναι πιο εύκολα σε θέση να τα πλοηγούν χωρίς βοήθεια. Εάν το μισθωμένο σκάφος είναι μεγαλύτερο, η ενοικίαση σκαφών είναι πιθανό να γίνετε μόνο με πλοίαρχο ή ναύλος με πλήρωμα. Φυσικά, μπορείτε επίσης να προσλάβετε έναν πλοίαρχο και ένα πλήρωμα με μικρότερο σκάφος ή να κάνετε ναύλωση με σκάφος σε ένα μεγαλύτερο σκάφος. Εξαρτάται απλώς από την προτίμησή σας και την εμπειρία σας.

  Ο ναυλωτής Superyacht, ή ναύλωση πολυτελείας, πραγματοποιείται σε σκάφη μεγαλύτερα των 20 μέτρων και συνήθως συνοδεύεται από πλήρωμα.

  Ένα άλλο είδος ενοικίασης γιοτ που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές είναι ο ναυλωτής πλωτών σπιτιών. Συνήθως λαμβάνει χώρα σε μια λίμνη ή σε ποτάμια και κανάλια. Μπορείτε να κάνετε ταξίδια μετ ‘επιστροφής ή μονής διαδρομής και εβδομαδιαία ενοικίαση σκαφών ή ναύλωση ημέρας

  Εάν είστε παθιασμένοι με το ψάρεμα, μπορείτε να νοικιάσετε ένα αθλητικό αλιευτικό σκάφος. Αυτά τα ειδικά είδη μηχανοκίνητων σκαφών είναι συνήθως εξοπλισμένα με πύργους, ζυγοστάτες, ντουλάπια ψαριών, σωσίβια για δόλωμα και πολλά άλλα ψαράδες εργαλείων μπορεί να χρειαστούν για ψάρεμα βαθέων υδάτων

  Motorboat

  Ποια είναι τα γενικά χαρακτηριστικά της ενοικίασης μηχανοκίνητων σκαφών;

  Ένα μεγάλο πλεονέκτημα που έχουν τα μηχανοκίνητα σκάφη είναι ότι προσφέρουν μεγάλη ταχύτητα και αν θέλετε να νιώσετε τον άνεμο στα μαλλιά σας ακόμα και σε μια ήρεμη μέρα, η ναύλωση μηχανοκίνητων σκαφών είναι σίγουρα για εσάς.

  Ζητήστε προσφορές καλύτερης τιμής για Motor Yachts

  Τα μηχανοκίνητα σκάφη χρησιμοποιούνται συχνά για ναύλωση ημέρας, καθώς μπορείτε να επισκεφθείτε πολλούς προορισμούς και λιμάνια σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

  Ποιες περιπτώσεις υπάρχουν για ενοικίαση μηχανοκίνητων σκαφών;

  Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την ενοικίαση μηχανοκίνητου σκάφους. Μερικά από αυτά θα μπορούσαν να είναι εταιρική ναυσιπλοΐα, ναυλωμένη πτήση, ναύλωση πλωτών σπιτιών, κρουαζιέρες ποταμών, ναύλωση με βάρκα, ναυλωμένος ναύλος, ναυλωμένος ναυλωτής, ναύλωση πολυτελείας, ναύλος γιοτ νεόνυμφων, εξερεύνηση διαφορετικών τοποθεσιών, οικογενειακές διακοπές, συνδυασμός ναύλωσης σκαφών με δραστηριότητες όπως θαλάσσια σπορ και πολλα ΑΚΟΜΑ.

  Τι γίνεται με την ασφάλεια σε ένα ναυλωμένο σκάφος;

  Για να είστε ασφαλείς στις διακοπές σας με σκάφος, υπάρχουν ορισμένοι κανονισμοί που πρέπει να ακολουθήσετε. Πριν ξεκινήσετε τη ναύλωση σας, θα σας δοθεί η θέση του εξοπλισμού ασφαλείας (πυροσβεστήρας, καταπακτές διαφυγής, εύκαμπτοι σωλήνες κ.λπ.) και θα σας δοθεί μια βασική εισαγωγική ομιλία σχετικά με την ασφάλεια στη θάλασσα και τις διαδικασίες έκτακτης ανάγκης. Μέρος της απόδειξης της εμπειρίας σας είναι να δείξετε ότι έχετε κάνει ένα μάθημα ασφάλειας για ναυλωση και γνωρίζετε τους κανόνες της μίσθωσης για τη ματακίνηση σκαφών αναψυχής στο νερό. Επομένως, ανάλογα με την εμπειρία σας, ίσως γνωρίζετε ήδη πολλές από αυτές τις πληροφορίες. Σε αυτήν την περίπτωση, όμως, η επανάληψη είναι καλό και αποδίδει λόγω ακρόασης.

  Motorboat

  Πώς λειτουργεί η ναύλωση μηχανοκίνητων σκαφών; Επιλέγοντας το σωστό σκάφος για εσάς.

  Προτού ξεκινήσετε διακοπές με ναύλωση, σκεφτείτε ποιες είναι οι προτεραιότητές σας. Χρειάζεστε πολύ χώρο για να αποθηκεύσετε εξοπλισμό και παιχνίδια θαλάσσιων σπορ; Εάν είναι σημαντικό για εσάς να έχετε πολύ χώρο στο κατάστρωμα, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε ένα καταμαράν ισχύος, καθώς έχουν εκτεταμένη εξωτερική περιοχή. Ανάλογα με τον προορισμό ναύλωσης, ο καιρός θα είναι διαφορετικός και τα καταστρώματα σκαφών στις βόρειες χώρες θα είναι πολύ πιο καλυμμένα από ό, τι στη Μεσόγειο όπου είναι συνήθως ανοιχτές. Άλλοι σημαντικοί παράγοντες είναι οι ρυθμίσεις καμπίνας και το πλήρωμα που χρειάζεστε.

  Τα πολυτελή σκάφη ναύλωσης προσφέρουν όλα τα είδη διαφορετικών σχεδίων και δαπανών και όσο μεγαλύτερο είναι, τόσο περισσότερα χαρακτηριστικά θα έχουν όπως τζακούζι, γυμναστήρια ακόμη και ελικοδρόμειο.

  Ερωτήσεις; Ρωτήστε τον ειδικό μας για την Ναύλωση ενός Motor Yacht