Ναύλωση Ιστιοπλοϊκών Σκαφών

Loading...
Please wait. It may take up to 2 mins.

Flights Found

    Ναύλωση Ιστιοπλοϊκών Σκαφών

    Η ιστιοπλοΐα είναι ένα υπέροχο χόμπι και άθλημα. Επομένως, το να συνδυάσετε αυτό με τις διακοπές είναι ένα όνειρο. Όταν πηγαίνετε σε ναυλωμένο ιστιοπλοϊκό σκάφος, μπορείτε να αφιερώσετε όσο χρόνο θέλετε για να αποσυνδεθείτε από την καθημερινή σας ζωή και να επιλέξετε την επιλογή των όμορφων προορισμών που θέλετε να επισκεφθείτε. Μπορείτε να πάτε όπου θέλετε και καθώς σχεδιάζετε τις διακοπές σας, μπορείτε να κάνετε όσες αλλαγές σε αυτό το δρομολόγιο θέλετε. Ο κόσμος είναι το στρείδι σας και ένας ναυλωμένος ιστιοφόρος είναι ένας από τους πιο ευέλικτους τύπους διακοπών που μπορείτε να συνεχίσετε. Απλά απολαύστε τον άνεμο στα μαλλιά σας καθώς τα πανιά σας πηγαίνουν πιο μακριά. Η πλοήγηση στη Μεσόγειο ή η ιστιοπλοΐα στην Καραϊβική θα γίνει μια αξέχαστη στιγμή της ζωής σας. Εδώ σας ενημερώνουμε λεπτομερώς για τις διακοπές ναυλωμένων σκαφών αναψυχής, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε.

    Γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι θέλουν να ταξιδεύουν με ιστιοπλοϊκό σκάφος;

    Γνωρίζατε ότι το 85% όλων των ατόμων που κάνουν διακοπές ναύλωσης με βάρκα στην Ευρώπη επιλέγουν ιστιοφόρο; Ειδικά στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Τουρκία ή τη Μαγιόρκα αυτός ο τύπος γιοτ είναι εξαιρετικά δημοφιλής. Υπάρχει λοιπόν μια πολύ ευρύτερη επιλογή ιστιοπλοϊκών σκαφών από τα μηχανοκίνητα σκάφη που μπορείτε να επιλέξετε για ενοικίαση σκαφών σας και είναι γενικά φθηνότερα σε σύγκριση με τα μηχανοκίνητα σκάφη ή τα καταμαράν. Ωστόσο, η Καραϊβική είναι η δεύτερη μεγαλύτερη περιοχή ναύλωσης ιστιοπλοΐας στον κόσμο. Το BVI Sailing είναι εξαιρετικά δημοφιλές στους πολίτες των ΗΠΑ.

    Ποια είναι τα ποιό δημοφιλή λιμάνια για ναύλωση ιστιοπλοϊκών στην Ελλάδα;

    Sail  στην Ελλάδα! Για ενοικίαση ιστιοφόρου στη Λευκάδα ή την Κέρκυρα, σας συνιστούμε να ενοικιάσετε από το Νυδρί ή την Κέρκυρα. Μια μεγάλη απόδραση ιστιοπλοΐας είναι σίγουρα τα νησιά των Σποράδων. Φτάνετε σε αυτό το εκπληκτικό αρχιπέλαγος καλύτερα όταν νοικιάζετε ένα ιστιοφόρο από Βόλο ή Χαλκιδική – Πόρτο Κουφό. Για μια κρουαζιέρα ναύλωσης με ιστιοφόρο στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, νοικιάστε βάρκα από την Καβάλα ή τη Θάσο, το νησί Σαμοθράκη βρίσκεται κοντά στη Λήμνο.

    Υποβολή αιτήματος ναύλωσης ιστιοφόρου από ΕΔΩ

    Η ιστιοπλοΐα δεν είναι μόνο ένα μεγάλο χόμπι, αλλά και ένα άθλημα και δεξιότητα. Μπορείτε να το κάνετε ανταγωνιστικά σε συναρπαστικά regattas με τους φίλους σας και καθώς συνεχίζετε να ασκείστε, θα προχωράτε και θα βελτιώνεστε κάθε φορά που πηγαίνετε για ταξίδια ιστιοπλοΐας. Το άλλο πρόσθετο μπόνους αυτού του τύπου ιστιοπλοΐας είναι ότι γίνετε πραγματικός επαγγελματίας στην ομαδική εργασία. Ενώ σε ένα μηχανοκίνητο σκάφος αρκεί ένα άτομο να σταθεί στο τιμόνι και να πατήσει μερικά κουμπιά, σε ένα ιστιοφόρο ο καθένας πρέπει να συνεργαστεί σαν μια καλά λαδωμένη μηχανή.

    Στην περίπτωση οικογενειακών διακοπών, αυτό έχει ακόμη μια εκπαιδευτική πτυχή. Τα παιδιά μπορούν να εκτελούν τα δικά τους σημαντικά καθήκοντα κατά τη διάρκεια ελιγμών που τους διδάσκει να είναι υπεύθυνοι και μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητικά. Έτσι, οι γονείς και οι εκτός άνοιξης τους έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν σε πολύ διαφορετικό και θετικό επίπεδο σε σύγκριση με την κανονική καθημερινή τους ζωή.

     

    Υπάρχουν πολλά άλλα πλεονεκτήματα για τη ναυσιπλοΐα ιστιοπλοϊκών σκαφών εκτός από τις πτυχές που σχετίζονται με τον αθλητισμό και τη δημιουργία ομάδων. Ένα από αυτά είναι φυσικά ότι περνάτε πολύ χρόνο περιτριγυρισμένο από την ομορφότερη φύση και τοπίο. Επίσης, σε σύγκριση με την ενοικίαση μηχανοκίνητου σκάφους, μπορείτε να αισθάνεστε χωρίς ενοχές καθώς δεν χρησιμοποιείτε καύσιμο όταν ταξιδεύετε καθαρά με τον άνεμο. Οι διακοπές με ιστιοπλοΐα είναι υπέροχα χωρίς θόρυβο και μια όμορφη γαλήνια εμπειρία. Αυτός ο τύπος διακοπών έχει εξαιρετικά χαλαρωτικό αποτέλεσμα και είναι φιλικός προς το περιβάλλον. Συνεχίστε λοιπόν και απολαύστε την κρουαζιέρα!

    Sailboat Rental Greece: Η χώρα με την μεγαλύτερη ζήτηση για διακοπές ιστιοπλοΐας στον κόσμο!

    Ο στόλος μας

    Ονειρεύεστε να ταξιδέψετε με ελληνικά νησιά; Οι πάροχοι ναύλωσης στην Ελλάδα διαθέτουν μεγάλους στόλους ναύλωσης με ιστιοφόρα στο Ιόνιο Πέλαγος. Μπορείτε να νοικιάσετε ιστιοφόρο από την Κέρκυρα, την Πρέβεζα ή τη Λευκάδα. Τα Ιόνια Νησιά ταιριάζουν καλύτερα για οικογενειακές κρουαζιέρες και άπειρους ναυτικούς γιατί δεν υπάρχει Meltemi που φυσά το καλοκαίρι και τα νερά μεταξύ των νησιών και της ηπειρωτικής χώρας προστατεύονται καλά. Η κλασική ιστιοπλοΐα Ελλάδα αναφέρεται φυσικά και στο Αιγαίο Πέλαγος: Ανακαλύψτε τις Σποράδες με ένα σκάφος από το Βόλο ή το νησί της Σκιάθου. Η Sailing Holidays Greece μπορεί επίσης να βιώσει στο Βόρειο Αιγαίο, στη Χαλκιδική: Υπάρχουν ήδη ορισμένες εταιρείες ναυλωμένων ιστιοπλοϊκών σκαφών στην Κεραμωτή κοντά στην Καβάλα και το Πόρτο Κουφό. Στο Καλαμάκι, ένα παραθαλάσσιο προάστιο της Αθήνας, θα βρείτε τη Μαρίνα Άλιμος με σχεδόν 1000 γιοτ ναύλωσης. Το Καλαμάκι και το Λαύριο είναι τα πλησιέστερα λιμάνια αναχώρησης για τις γιοτ σας στις Κυκλάδες. Η Πάρος είναι ένα από τα μόνα λιμάνια ναύλωσης που βρίσκονται ακριβώς στην καρδιά των Κυκλάδων. Τα νησιά των Δωδεκανήσων κοντά στην τουρκική ακτή μπορούν να εξερευνηθούν καλύτερα όταν νοικιάσετε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος από την Κω ή τη Ρόδο.

    Πόσο καλές πρέπει να είναι οι ικανότητές σας για ιστιοπλοΐα στην ναύλωση ιστιοπλοϊκών σκαφών;

    Η ναύλωση και η οδήγηση ενός ιστιοφόρου απαιτεί ένα ορισμένο επίπεδο ναυτικού. Εκτός αν προχωρήσετε σε ναύλωση με καπετάνιο με καπετάνιο, θα πρέπει να προσκομίσετε απόδειξη επαρκούς πλωτής εμπειρίας για την εταιρεία ναύλωσης. Στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες αρκεί ένα μέλος ναύλωσης να έχει ικανότητες πλοιάρχου. Για ενοικιάσεις ιστιοπλοϊκών ελλάδων, ένα δεύτερο μέλος του γκρουπ πρέπει να είναι ικανός να συν-κυβερνήτης. Σκοπεύετε να κάνετε διακοπές στην ιστιοπλοΐα της Κροατίας χρειάζεστε επίσης άδεια ραδιοφώνου. Δεδομένου ότι η ιστιοπλοΐα είναι ομαδική εργασία, ολόκληρη η ομάδα μπορεί να πάρει τη διασκέδαση με ναύλωση με ιστιοφόρο. Όλοι μπορούν να βοηθήσουν σε ελιγμούς και να είναι ενεργό μέρος της διαδικασίας – αυτό καθιστά τις διακοπές στην ιστιοπλοΐα τόσο ξεχωριστή. Εάν δεν είστε βέβαιοι για την πλοήγηση στο σκάφος ναύλωσης, έχετε την επιλογή να προσλάβετε πλοίαρχο ή απλώς να προσλάβετε έναν για τις πρώτες ημέρες μέχρι να εξοικειωθείτε με το σκάφος και να είστε σίγουροι ότι θα το παραλάβετε μόνοι σας. Η άλλη επιλογή είναι διακοπές στο στόλο, όπου παραλείπετε αλλά μετακινείστε με την ασφάλεια μιας μεγαλύτερης ομάδας γιοτ στολίσκου και έχετε επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα του σκάφους που διαθέτει τεχνικό που μπορεί να σας βοηθήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή προβλημάτων.

    Οι Προσφορές μας σε καλύτερες τιμές ΕΔΩ 

    Όταν κάνετε Ναύλωση Ιστιοπλοικού σκάφους, συνιστάται να μην υπερεκτιμάτε τις δεξιότητες σας. Γι ‘αυτό να είστε ρεαλιστικοί όταν κρίνετε τις τοπικές καιρικές συνθήκες. Λάβετε υπόψη τις παλιρροιακές αλλαγές, τον καιρό, καθώς και άλλα χαρακτηριστικά των εδαφών στον προορισμό του χάρτη. Λάβετε υπόψη ότι η πρόσδεση ενός ιστιοφόρου σε στενούς χώρους με τον άνεμο που έρχεται από το πλάι απαιτεί καλές δεξιότητες και πρακτική. Εάν δεν είστε βέβαιοι εάν είστε σε θέση να κάνετε ελιγμούς στο ιστιοπλοϊκό σκάφος μόνοι σας, απλώς κάντε μια ναύλωση με ΣΚΙΠΠΕΡ  και αφήστε κάποιον άλλο να κάνει τη δουλειά για εσάς.  Αυτό διασφαλίζει ότι εσείς και το πλήρωμα της ναύλωσης σας θα μπορείται να απολαύσετε τις διακοπές ιστιοπλοΐας με τον καλύτερο δυνατό και χαλαρό τρόπο.

    Κάντε κράτηση για ναύλωση ιστιοπλοϊκών από την Ισπανία – τη χώρα της γιορτής και του σιέστα!

    Η Ισπανία με το δημοφιλές νησί Μαγιόρκα, τη διάσημη τοποθεσία πάρτι Ίμπιζα, τη μεγάλη ακτή της Ιβηρικής Χερσονήσου και το ήπιο αρχιπέλαγος των Καναρίων Νήσων έχει πολύ επαγγελματικές υπηρεσίες για διακοπές με ιστιοφόρο. Οι Παλαμάδες στην Κόστα Μπράβα και τη Βαρκελώνη είναι φανταστικοί για ημερήσιες διακοπές ή εβδομαδιαίες αποδράσεις προς τις Βαλεαρίδες Νήσους. Με μεγάλη διαφορά, η μεγαλύτερη επιλογή ιστιοπλοϊκών προς ενοικίαση θα βρείτε στη Μαγιόρκα κατά τη ναύλωση από την Πάλμα ντε Μαγιόρκα, το El Arenal, το Ca’n Pastilla, το Cala d’Or, το Porto Colom, το Puerto Pollensa, το Puerto de Alcudia ή τη Marina de Cala Nova. Εάν εστιάζετε στο πάρτι, μπορείτε να κλείσετε το ιστιοπλοϊκό σας σκάφος απευθείας από την πόλη της Ίμπιζα ή το Σαν Αντόνιο. Για να αποκτήσετε πραγματικές εμπειρίες ναυτικών, σας συνιστούμε να νοικιάσετε ιστιοφόρο στον Ατλαντικό από το Puerto Deportivo Radazul, το Las Galletas στην Τενερίφη, το Las Palmas στη Γκραν Κανάρια ή από το Arrecife στο Lanzarote. Ένα κρυφό μυστικό των ισπανικών υδάτων είναι οι εκβολές της Γαλικίας με τους προστατευόμενους κολπίσκους τους, ευθυγραμμισμένες με λευκές αμμώδεις παραλίες. Για να επισκεφθείτε το φυσικό καταφύγιο «Cíes Islands», κάντε κράτηση για ναύλωση ιστιοφόρου από το Vigo.

    Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός ιστιοφόρου έναντι ενός καταμαράν;

     

    Περισσότερο από το 80% όλων των ναυλωμένων ιστιοπλοϊκών σκαφών είναι mono hulls σε αντίθεση με την ύπαρξη αρκετών σκαφών. Η ευελιξία ενός ιστιοφόρου είναι πολύ διαφορετική από τον τρόπο που κινείται ένα καταμαράν. Είναι αλήθεια ότι τα πολλαπλά κύπαρα είναι πολύ σταθερά και έχουν ρηχό βύθισμα, αλλά σε αντίθεση με ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος δεν μπορούν να κινούνται καλά στον άνεμο, οπότε πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τον κινητήρα. Με ένα μονόπτερο ιστιοφόρο μπορείτε ακόμα να πλεύσετε ακόμα και όταν πηγαίνετε ενάντια στον άνεμο. Και πηγαίνοντας με τον άνεμο, θα διαπιστώσετε ότι είναι επίσης ταχύτερα και πιο σπορ από τα καταμαράν.

    Τα ιστιοφόρα μπορούν να απαριθμήσουν περισσότερα από τα πολλαπλά κύματα, αλλά για πολλούς ναυτικούς αυτό αποτελεί μέρος της αληθινής κλασικής αίσθησης που σχετίζεται με ένα ταξίδι ιστιοπλοΐας και δίνει επίσης στο ιστιοφόρο τη δυνατότητα να προσαρμοστεί στην κίνηση των κυμάτων σε σκληρότερες καιρικές συνθήκες. Μια διαφορά στο εξωτερικό και στο εσωτερικό είναι ο πρόσθετος χώρος σε ένα πολλαπλό κύτος καθώς και το γεγονός ότι το σαλόνι σε ένα ιστιοφόρο σκάφος βρίσκεται κυρίως κάτω από το κατάστρωμα, ενώ βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το τιμόνι σε ένα καταμαράν. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο φως και καλύτερη θέα από μέσα.

    Κρουαζιέρες με ιστιοφόρο στην Ιταλία – από πού να νοικιάσετε το ιστιοφόρο σας;

    photo :

    Απλώς επιλέξτε Genua, Follonica, San Vincenzo, Castiglioncello, Piombino ή Punta Ala, σε περίπτωση που σκοπεύετε να νοικιάσετε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος από την Τοσκάνη. Στο νησί της Έλβας υπάρχουν charterboats από την αυθεντική λιμενική πόλη Portoferraio. Το νησί Σαρδηνία είναι παγκοσμίως γνωστό για την πεντακάθαρη θάλασσα. Μπορείτε να νοικιάσετε ιστιοπλοϊκά σκάφη ως βάρκα ή με πλήρωμα από τα λιμάνια Costa Smeralda, όπως το Portisco, το Cannigione, το Olbia ή πιο νότια από το Κάλιαρι, το Carloforte και τη Santa Maria de Navarrese. Ο Κόλπος της Νάπολης είναι η τέλεια πύλη για να ταξιδέψετε στο Κάπρι και στην Πόντσα. Τα περισσότερα σκάφη τοποθετούνται εκεί στο Procidaand Salerno καθώς και στο Tropea στην Καλαβρία. Τα πλησιέστερα λιμάνια προς τα νησιά του Eolian βρίσκονται στη βόρεια ακτή της Σικελίας: Milazzo, Portorosa, Capo d’Orlando, Santagata di Militello, Palermo, Catania. Για να φτάσετε στα νησιά Egadi στο δυτικό άκρο της Σικελίας με ιστιοφόρο, απλώς ναύλωση από την Trapani ή τη Marsala.

    Ερωτήσεις; Ρωτήστε τον ειδικό μας για ναύλους ιστιοπλοϊκών ΕΔΩ!

    Συνοψίζοντας, εξαρτάται πραγματικά από τις προσωπικές σας προτιμήσεις εάν θέλετε να πάτε σε ένα άνετο, ευρύχωρο και σταθερό καταμαράν ή σε ένα ευέλικτο ιστιοπλοϊκό σκάφος για τα αυθεντικά χάρτες ιστιοπλοΐας με βάρκα. Οι πιο προχωρημένοι ναυτικοί μπορούν φυσικά να επιλέξουν το ιστιοφόρο και οι αρχάριοι θα μπορούσαν να απολαύσουν τις διακοπές τους ιστιοπλοΐα πολύ περισσότερο σε ένα πολυχώρο που τους επιτρέπει να έρθουν κοντά σε παραλίες, καθώς και σε προστατευμένους κόλπους και αυτό είναι εύκολο να παρκάρετε λόγω των δύο κινητήρων του.

    Ελπίζουμε ότι μέχρι τώρα θα έχετε μάθει κάποια χρήσιμα γεγονότα σχετικά με τη ναύλωση ιστιοπλοϊκών σκαφών και ανυπομονούμε να σας προσφέρουμε το σωστό σκάφος ναύλωσης. Απλώς πατήστε το κόκκινο κουμπί παρακάτω για να υποβάλετε το αίτημα ναύλωσης και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αμέσως. Για να ελέγξετε online διαθέσιμες προσφορές ναύλωσης, αναζητήστε  με το YachtFinder από όπου θα λαμβάνετε τις καλύτερες προσφορές.